Sokken bedrukken met logo

sokken bedrukken met logo
Sokken bedrukken

Sokken bedrukken met eigen logo is zeer populair. Bedrukte sokken worden vaak ingezet bij bedrijven, verenigingen en instanties als relatiegeschenk of premium maar ook tijdens kerst in het kerstpakket. We kunnen de sokken met maximaal 6 kleuren bedrukken in eigen huiskleuren. We werken met pantone kleuren en zoeken hier de dichtstbijzijnde garens bij. Hoe leuk is het om je sokken in eigen huisstijl en kleuren te bedrukken. Het kan al vanaf 50 paar namelijk. Naast een premium kwaliteit kun je ook rekenen op een zéér scherpe prijsstelling! Wil je meer weten over het bedrukken van sokken stuur ons dan gerust een mail of bericht.

Sokken bedrukken
Sokken bedrukken
Sokken bedrukken
Sokken bedrukken

Richting de feestmaanden wordt er vaak gekozen voor bedrukte sokken met eigen logo. Hoe leuk is het als je het kerstpakket aanvult met een paar goede bedrukte sokken met het eigen logo er in verwerkt. Sokken bedrukken kan al vanaf 50 paar dat is echt uniek. Onze bedrukte sokken sokken zijn van een premium kwaliteit.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je kunt bij ons terecht voor:

Sokken met eigen logo bedrukken - Logo sokken bedrukken - Sokken bedrukken - Bedrukte sokken - Casual sokken - Sportsokken - bedrukte sokken - sokken laten maken - happysocks laten bedrukken - unieke bedrukte sokken - originele sokken met bedrukking - sokken bedrukken - bedrukte kerstsokken - kerstsokken bedrukken