Kersttruien laten maken en personaliseren

Kersttruien met logo
Foute kersttruien met logo laten maken
Kersttruien laten bedrukken

Hoe je jouw bedrijf in de kerstsfeer kunt brengen met op maat gemaakte kersttruien

Kersttruien laten maken en personaliseren kan al vanaf 100 stuks. Ben jeop zoek naar kersttruien die op maat gemaakt en gepersonaliseerd kunnen worden voor jouw bedrijf, vereniging of evenement? Bij ons is het mogelijk om kersttruien te laten maken vanaf 100 stuks met uw eigen kleuren, motieven en logo.

 

Onze gespecialiseerde fabrieken hebben ervaring met het produceren van custom kersttruien en kunnen je helpen bij het ontwerp en de realisatie van jouw gewenste truien. Of je nu op zoek bent naar klassieke kerstmotieven zoals rendieren en sneeuwvlokken of een uniek en opvallend ontwerp wilt, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Maak van jouw kerstviering een feest met gepersonaliseerde kersttruien die perfect passen bij jouw organisatie!

Kersttruien laten maken met label
Foute kersttruien met label
Kersttruien laten personaliseren voor personeel

Kersttruien bedrukken in eigen motief en kleuren

Naast sokken zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van custom made kersttruien. Kersttruien volledig in de signatuur van jouw bedrijf, vereniging of instantie. Zelf geen ontwerper? Dat geeft niets wij helpen je graag gratis en voor niets verder.

Kersttruien bedrukken
Foute kersttruien laten ontwerpen
Kersttruien met logo laten maken

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bij TOPSOKKEN kun je ook terecht voor: kersttruien met logo, gebreide kersttruien met eigen logo, gepersonaliseerde foute kersttruien, op maat gemaakte kersttruien en bedrukte kersttruien in de signatuur van jouw bedrijf, vereniging of club. Laat je verrassen met een gratis ontwerp! Kersttruien rond de kerst een musthave!