Laagste prijsgarantie - TOPSOKKEN

TOPSOKKEN staat bekend om zijn scherpe prijzen. Regelmatig checkt TOPSOKKEN dan ook de prijzen bij andere belangrijke online aanbieders. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u bij ons nooit teveel betaald. En om die reden kunnen wij u de laagste prijs garantie bieden. Mocht het toch voorkomen, dat u ergens anders online onze producten goedkoper vindt, dan horen wij dat graag. (Let er op dat u de prijzen vergelijkt inclusief BTW) Bij TOPSOKKEN krijgt u dan het product voor diezelfde lage prijs met de garandeerde premium kwaliteit sokken.

 

Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 

Voorwaarden

Het product dient bij de concurrent gevestigd in de BENELUX aangeboden te worden.

Het prijsverschil moet voor ons op een openbare website controleerbaar zijn of doormiddel van een officiële offerte

Indien er afwijkende leveringsvoorwaarden gelden, dan kunt u geen aanspraak maken op de laagste prijs garantie. In de vergelijking van de prijzen kijkt TOPSOKKEN namelijk naar de gehele bestelling, dus inclusief transportkosten.

Indien de levertijd van de producten niet overeenkomt, dan komt aanspraak op de laagste prijs garantie te vervallen.

Prijswijzigingen die door de fabrikant voor de gehele markt gelden, zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.

De laagste prijs garantie geldt niet voor wederverkopers. Alleen de eindgebruiker kan hier aanspraak op maken.

De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste prijs garantie niet van toepassing is bij artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.

Bij vermoeden van misbruik of twijfel over de juistheid van het prijsverschil, dan is het oordeel van TOPSOKKEN doorslaggevend.

Aanspraak:

Indien u kan aantonen dat uw aanspraak denkt te maken op de laagste prijs garantie, dan kunt u voor uw aankoop of 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen aan info@tieconcepts.nl met de volgende informatie:

 

Uw naam en adresgegevens.

Een link naar de pagina waar u het product goedkoper heeft gevonden of d.m.v. een officiële offerte en een duidelijke omschrijving van het producten