Sokken bedrukken  sokken laten bedrukken


Veel bedrijven kiezen ervoor om sokken te laten bedrukken. Sokken met eigen bedrukking zijn zeer populair bij bedrijven, verenigingen en clubs. Op een ludieke en originele manier promoot je je eigen bedrijf, vereniging of instantie. Degene die de sokken ontvangt komt ze regelmatig tegen in de sokkenlade en dat is precies wat je wilt. Je merk of bedrijf wordt op die manier goed zichtbaar. Samen bepalen we hoe en waar je de bedrukking wilt. We kunnen de sokken volledig customizen zodat de huisstijl en huiskleuren gewaarborgd blijven. Wil je een gratis sokken ontwerp ontvangen?

Wij helpen je graag met de digitale ontwerpen. Vul hieronder je gegevens in en in 3 stappen is het gefikst.

Als het gaat om het bedrukken van sokken met een logo en personalisatie, zijn er talloze opties beschikbaar. Het bedrukken van sokken is een populaire manier om een bedrijfsmerk te promoten of een speciaal evenement of team te vieren. Hieronder vindt u enkele van de manieren waarop u sokken kunt bedrukken en personaliseren.

 

1. Jacquard weving – De populairste manier als u op zoek bent naar een manier om uw logo of tekst in de stof van de sokken te weven, dan is jacquard weving de oplossing. Met deze techniek wordt het ontwerp in de stof van de sokken geweven / gebreid, waardoor een unieke en duurzame afbeelding ontstaat.

 

2. Sublimatie – Sublimatie is een geavanceerde manier om afbeeldingen of tekst op sokken aan te brengen. Met sublimatie kunt u een afbeelding of tekst op de sokken drukken met behulp van speciale inkten en printers. Dit zorgt voor een levendig en robuust beeld dat niet zal vervagen of falen.

 

3. Borduren – Een populaire optie voor het personaliseren van sportsokken is borduren. Met borduren kunt u een logo, naam of initialen op de sokken aanbrengen. Dit zorgt voor een stijlvolle en duurzame afbeelding die niet snel zal vervagen of vervagen.

 

4. Full-color bedrukking – Een andere populaire optie voor het bedrukken van sokken is full-color bedrukking. Met deze methode kunt u een afbeelding of tekst op de sokken in volledige kleur plaatsen. Dit zorgt voor een opvallend ontwerp dat echt opvalt.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een manier om sokken te personaliseren en te bedrukken, zijn er talloze opties beschikbaar, van borduren tot sublimatie en meer. Het enige wat u hoeft te doen is uw ontwerp kiezen en de juiste methode selecteren om het op de sokken aan te brengen. Voor u het weet heeft u unieke en stijlvolle sokken die u kunt gebruiken als marketingtool of cadeau voor speciale gelegenheden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je kunt bij ons terecht voor:

Sokken met eigen logo bedrukken - Logo sokken bedrukken - Sokken bedrukken - Bedrukte sokken - Casual sokken - Sportsokken - bedrukte sokken - sokken laten maken - happysocks - unieke sokken - originele sokken met bedrukking - sokken bedrukken startsuper - bedrukte sokken met eigen logo laten maken