Kerstsokken Belsimpel met logo

Kerst komt eraan en wat is er nu een betere manier om je bedrijf of vereniging in de feeststemming te brengen dan met custom made kerstsokken? Bij ons kun je kerstsokken laten maken met je eigen logo in je eigen huisstijl en kleuren. 

 

Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of gewoon je medewerkers wilt verrassen, onze kerstsokken zijn een perfecte keuze. Ze zijn uniek en laten zien dat je oog hebt voor detail en het plezier van het seizoen wilt delen.

 

Onze kerstsokken worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een comfortabele pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het perfecte paar kunt vinden voor iedereen in je team. 

 

Het proces is eenvoudig. Je stuurt ons je logo en vertelt ons welke kleuren je wilt gebruiken. Onze ontwerpers zullen een voorbeeld maken van hoe je kerstsokken eruit zullen zien. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met het produceren van de sokken.

 

Het minimumaantal waarvoor je kerstsokken kunt laten maken is slechts 50 paar. Dit maakt het perfect voor zowel kleine bedrijven als grote verenigingen. Ook is er de mogelijkheid om extra sokken te bestellen als je meer nodig hebt.

 

Maak dit jaar je kerstviering extra speciaal met custom made kerstsokken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0